dilluns, 5 de març del 2012

Èxit de participació en les primeres sortides del Nòrdic Walking a Calafell 2012

Aquest cap de setmana, 3 i 4 de març, es va iniciar la temporada de les sortides Nòrdic Walking a Calafell, organitzat per la regidoria de Promoció Esportiva de l’Ajuntament de Calafell juntament amb els monitors de Tandem Wellness (Vilarec Aqua). Destaca l’èxit de participació en les primeres sortides, que van tenir lloc dissabte i diumenge, que van comptar amb més de 100 participants d’edats diverses.
La marxa nòrdica permet als participants fer esport tot caminant per indrets de Calafell. L

Aquesta temporada 2012 presenta dues novetats. La primera és que al fet d’haver-hi un monitor més respecte la temporada anterior permet fer tres nivells dins del grup, de la manera que hi ha un grup d’iniciació i un d’avançat. La segona, la posada en marxa del Nòrdic Walking Cultural. En aquest sentit, el regidor de Promoció Esportiva,
Juanjo Iglesias, afirma que: “es vol consolidar el Nòrdic Walking com a segell turístic de Calafell i per això s’està preparant un conveni amb la Federació Espanyola de Nòrdic Walking (FENWA), una federació única i pionera en l’estat”. A més, també se segueix comptant amb la col•laboració de la Universitat de Vigo i l’hospital St. Rafael.’alcalde de Calafell, Joan Olivella, afirma que:“és una bona oportunitat per gaudir de l’entorn i fer esport”.
La temporada segueix i tothom qui ho vulgui pot participar-hi. L’activitat és gratuïta. Només cal presenciar-se a la Plaça dels Països Catalans, dur roba i calçat adequat.
Les dates i horaris de la Marxa Nòrdica per al 2012 són els següents:
MARÇ/ABRIL/MAIG/OCTUBRE/NOVEMBRE:
Dissabtes i diumenges a les 9h.
JUNY/SETEMBRE:
Dissabtes i diumenges a les 8h.
JULIOL/AGOST:
Dissabtes: a les 8h. i a les 19h.
Diumenges: a les 8h.
SORTIDES NOCTURNES DE NORDIC WALKING:
Tots els dimecres d'agost a les 20.30h.
SORTIDES INFANTILS DE NORDIC WALKING:
Més informació a: www.turisme.calafell.cat
RUTES CULTURALS DE NÒRDIC WALKING:
Més informació a: www.turisme.calafell.cat
Sortida Pl. Països Catalans.